GENIET HET HELE JAAR DOOR

Kamado buitenkeuken

Het is een droom voor de buitenliefhebber, een kamado buitenkeuken. Heeft u een mooie veranda gerealiseerd en wilt u nu ook graag genieten van een keuken in de buitenlucht? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het (laten) maken van een zo’n buitenkeuken. Wilt u de vrijheid houden om een veranda op verschillende manier te gebruiken? Dan inspireren wij u graag met een eenvoudige en verrijdbare tafel waar u eenvoudig een kamado in kwijt kunt. 

blaze kamado bij smartdesign center

Verrijdbare kamado tafel

Overweegt u een kamado buitenkeuken maar twijfelt u of u er wel genoeg plek voor heeft bijvoorbeeld? Kies dan voor een verrijdbare kamado tafel. Zo kunt u ook op iedere gewenste plek in de tuin uw kamado installeren en genieten van de zon terwijl u voor de maaltijd zorgt.

Houdt u van luxe en wilt u uzelf of uw partner iets moois geven? Denk dan eens aan deze prachtige tafel.

Stalen buitenkeuken

Een stalen buitenkeuken geeft direct die robuuste en stoere sfeer. Het is dan ook niet voor niets een veelgekozen materiaal en om aan te sluiten op deze vraag hebben wij een kamado tafel vervaardigd van hoofdzakelijk RVS. Niet alleen omdat dit zo fraai oogt. Ook omdat het eenvoudige schoon te maken is en onderhoudsarm is.

Het voordeel van deze kamado tafel is overigens dat niet alleen de blaze kamado in deze tafel past, maar bijvoorbeeld ook een Big Green Egg, maat Large.

Voor meer specifieke informatie over de tafel verwijzen we u naar de SmartDesign Kamado Tafel.

Meer weten over een verrijdbare kamado buitenkeuken?

Wilt u meer weten over een verrijdbare kamado buitenkeuken? Neem dan contact met ons op of bezoek het SmartDesign center in Maassluis waar u deze tafel in het echt kunt bewonderen. Graag vertellen we u daar meer over deze vernuftige tafel. Ook zijn de andere Blaze producten hier te zien.

Ontdek de

Blaze Kamado

Slow cooking, roken, bakken en grill.

No products in the cart.